Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hebben we een middagpauze van 12.00 uur tot 13.00 uur. De kinderen kunnen dan naar huis om te lunchen en daarna weer terug te keren op school.

Uiteraard begrijpen we dat dit niet voor ieder kind mogelijk is en daarom hebben we op school de overblijf geregeld. De overblijf wordt georganiseerd door Kinderstralen. De aansturing van de overblijf ligt in handen van Geertje Arendonk. Voor vragen kunt u haar via arendonk@hotmail.com bereiken.

De overblijf verzorgt een aanbod, waarin er voor de kinderen iets te kiezen valt. Naast het buitenspelen kunnen de kinderen ook kiezen om binnen te blijven en deel te nemen aan een creatieve activiteit.

Het tarief voor structurele overblijf bedraagt €1,50 per keer. Voor incidentele overblijf is het tarief 2,00 per keer.

U kunt een inschrijfformulier met alle voorwaarden bij de directeur ophalen.